Η Ιστορία μας

Η κατασκευαστική εταιρεία ιδρύθηκε το 1958 από τον Νικόλαο Νίκολη και αναπτύχθηκε ταχύτατα στον κλάδο των ακινήτων. Σήμερα, δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιδιωτικών κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και δημοσίων έργων.

Ο γιος του, Δημήτριος Νίκολης, ανέλαβε την διοίκηση της εταιρείας το 1993, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και προσθέτοντας νέες δημιουργικές ιδέες.

Η εταιρεία μετονομάστηκε το 2001 σε «Δ.Ν. ΝΙΚΟΛΗΣ Α.Ε.» και εδραιώθηκε στον χώρο προσφέροντας άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική.

Σκοπός της εταιρείας είναι:

  • Η ανέγερση και πώληση ακινήτων είτε σε ιδιόκτητα οικόπεδα της εταιρείας, είτε σε οικόπεδα τρίτων κατά το σύστημα της αντιπαροχής.
  • Η κατασκευή πάσης φύσεως ιδιωτικών έργων, η εκπόνηση μελετών σχετικών με κτιριακά έργα και η παροχή συμβουλών για μελέτες και κατασκευές κάθε είδους τεχνικών έργων.

Η Φιλοσοφία μας

Οι βασικοί άξονες της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και ο σεβασμός του περιβάλλοντος. Η ποιότητα καθορίζεται από την κατασκευή κτιρίων υψηλών προδιαγραφών με τεχνολογικά άριστο εξοπλισμό και εγγυημένα υλικά.

Η συσσωρευμένη εμπειρία, το δυναμικό και έμπειρο στελεχιακό και τεχνικό προσωπικό καθώς και οι καινοτόμες προτάσεις, εγγυώνται το άρτιο, λειτουργικά και αισθητικά, αποτέλεσμα.

Η τεχνοκρατική αντίληψη, η βαθιά γνώση της αγοράς ακινήτων και ο σεβασμός στις ανάγκες των πελατών της έχουν δημιουργήσει το πλούσιο πελατολόγιό της εταιρείας και την αναγνώριση του έργου της στην αγορά.

Η παροχή εμπνευσμένων και λειτουργικών λύσεων γίνεται με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, με χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και με την διατήρηση του αυθεντικού φυσικού τοπίου.

Η Ομάδα μας

Οι παρακάτω μηχανικοί γνωρίζουν και συντονίζουν άριστα τα εξειδικευμένα συνεργεία τεχνικών, ολοκληρώνοντας κάθε στάδιο της κατασκευής με επαγγελματισμό μέχρι την πιο μικρή τεχνική λεπτομέρεια

Δημήτριος ΝίκοληςExecutive Engineer
Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, από όπου αποφοίτησε το 1992. Πήρε Master in Constructiοn Engineering & Management, από το STANFORD UNIVERSITY των Η.Π.Α. το1995.
Βασίλειος ΝτάφοςExecutive Engineer
Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, από όπου αποφοίτησε το 1992.
Δέσποινα ΣφέτσουExecutive Engineer
Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, από όπου αποφοίτησε το 1993. Πήρε Master in Engineering Management, από το STANFORD UNIVERSITY των Η.Π.Α. το 1995.
Dr Πέτρος ΚοντόπουλοςExecutive Engineer
Γεννήθηκε στον Πειραιά. Σπούδασε Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Manchester University G.B. από όπου αποφοίτησε το 1979. Πήρε Master in Electronic and Electrical Engineering από το Umist University., G.B. το 1981. Είναι διδάκτωρ Ηλεκτρονικής από το Kings College,G.B. το 1984.
Χάρης ΣφέτσοςExecutive Engineer
Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στo Κολλέγιο Αθηνών. Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του University of Massachusetts at Amherst, Massachusetts, των Η.Π.Α.., από όπου αποφοίτησε το 1994. Πήρε το Master of Science in Mechanical Engineering , από τοTufts University, Medford, Massachusetts, των Η.Π.Α. το 1995.
Λίνα ΓεωργήEngineer
Γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στη σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλος. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικ΄ών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου αποφοίτησε το 2014. Πήρε το Master of Science στο Water Resources Science and Technology από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2017.

Έμπιστοι Συνεργάτες